Jag har skrivit en deckare. Komplett med polis, ett blodigt mord, och alla andra klassiska tillbehör.

Jo, jag vet, det är lite otippat och inte så lite knasigt. Jag har kanske inte riktigt pratat om mitt intresse för skrivande, men det är någonting som jag alltid önskat att jag kunnat lägga mer tid på. Under våren fick jag så möjligheten att göra det, och jag har nu ett färdigskrivet manus. En del jobb återstår, men planen är att skicka den till ett förlag senare under våren.

Några av er som läser det här blir nyfikna. Vad handlar boken om? Vad ska den heta? För att svara på dessa frågor har jag satt ihop en sajt för boken. Men: för att göra det lite intressant, så tänkte jag att vi kan köra en liten tävling. Den är så finurligt konstruerad att när man har lösningen, så har man också boksajtens URL (som slutar på .se). Vinnaren får alltså se boksajten lite tidigare än alla andra. Om du hittar rätt svar, lämna gärna en kommentar här, men undvik att skriva svaret på Facebook.

Det finns faktiskt två varianter av tävlingen, för lite olika målgrupper. Både är ganska svåra, tror jag…

Om du hittar runt på en webbsida och i koden bakom, är det den här länken som du ska följa.

För övriga, så finns (den enda) ledtråden nedan.

Lycka till!

TRAFIKENS