Du har väl inte missat att Agila Örebro kör vårkonferens 26-27/4, och att jag är en av talarna?

Özlem Yüze kommer att prata om Cost of Delay, Åsa Liljegren och John Magnusson kommer att prata om mobbprogrammering, och så kommer jag och Anders Moberg prata om agilt införande på Transportstyrelsen (se nedan). Dessutom kommer det att bjudas på blixttal, paneldebatt, och en endags workshop för de som är intresserade av att veta mer om Cost of Delay.

Välkommen dit!


Saxat från sidan:

Anders Moberg & Christoffer Valgren – Agilt införande på Transportstyrelsen – Så Mycket Bättre!

Att införa agilt arbetssätt på en myndighets stora IT-avdelning – hur gör man det? Christoffer och Anders berättar om utmaningar, fallgropar, angreppssätt och framgångsfaktorer från de två senaste årens arbete, och visar också åt vilket håll utvecklingen ska ske framåt. I presentationen kommer svaren att ges på spännande frågor som t.ex. ”hur får jag 400 personer att tycka att agilt är det bästa som finns?”, ”vilken skalningsmodell ska vi välja?” samt ”passar verkligen förvaltningsstyrning och agilt ihop?”.

Christoffer Valgren är projektledare och agil coach från Knowit Örebro, och under 2015 och 2016 var han förändringsledare för det agila införandet på Transportstyrelsens IT-avdelning. Vid sidan delar han med sig av sina tankar på en blogg (retrospektivet.wordpress.com) och han är en av eldsjälarna bakom nätverket Agila Örebro.
Anders Moberg är IT-strateg och funktionsledare för verksamhetsutveckling på Transportstyrelsen IT i Örebro. Anders har jobbat med strategiska förflyttningar och verksamhetsutveckling i många olika former och organisationer de senaste 10 åren. Han brinner för ständiga förbättringar och fascineras över hur något så enkelt kan vara så svårt.